Tuhannen kilometrin hiihtotapahtuma järjestetään Kärkimäessä 12.3.2022

Tuhannen kilometrin hiihtotapahtumassa tavoitteena on hiihtää yhteensä 1000 km päivän aikana. Viime vuonna tonni saatiin täyteen ensimmäistä kertaa. Kaikki hiihtäjät voivat osallistua tuhannen kilometrin hiihtoon Ylistaron Kärkimäen kuntoradalla 12.3.2022. Hiihtokilometrejä voivat kerryttää aivan kaikki; lapset, nuoret, kaiken ikäiset kuntoilijat ja urheilijat omalla hiihtosuorituksellaan. Jokainen hiihdetty kilometri on arvokas ja vie lähemmäksi tavoitetta. Kilometrit voi hiihtää lauantaina 12.3.2022 Kärkimäen kuntoradalla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

Päivän aikana omatoimisesti suoritetut hiihtokilometrit kirjataan sähköisesti www.ykv.fi löytyvälle lomakkeelle, josta voi seurata kilometrien kertymistä. Huom! suoritetut kilometrit kirjattava la 12.3. klo 6:00-24:00 välisenä aikana.

Hiihtokilometrejä kerryttäneet voivat halutessaan jättää myös yhteystietonsa, jolloin he osallistuvat arvontaan. Arvontapalkintona on 2 x 50 € S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 13.3. klo 20 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajat ja heidän kerryttämänsä kilometrit julkaistaan www.ykv.fi sivustolla.

Tuhannen kilometrin hiihtoon osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla. Osallistujien tulee noudattaa voimassa olevia viranomaissäädöksiä. Suosittelemme myös maskeja, mikäli lähikontakteilta ei voi välttyä.

Samankaltaiset artikkelit