Multi-Sport seikkailukilpailu

MULTI-SPORT INFO

Yksi Suomen pitkäikäisimmistä seikkailukilpailuista, Multi-Sport, kisataan kesäisessä Ylistarossa ja sen lähimaastoissa.

YKV Multi-Sport

Multi-Sport seikkailukilpailu kisataan 13.7.2024!

YKV Multi-Sport seikkailukilpailu 2024

Lauantaina 13.7.2024 klo. 12.00 Aseman koululla, Ylistarossa., Könnintie 125.

Nyt jo 23. kerran järjestettävä YKV Multi-Sport on sähäkkä ja nopeatempoinen seikkailukilpailu, jossa on riittävästi vauhtia huippu-urheilijoille, mutta sopivasti rentoutta kuntoilijoille.

Kilpailu koostuu juoksusta, pyöräilystä, melonnasta ja mahdollisista muista kulkutavoista, jotka selviävät kilpailun aikana. Lisäksi Trio-sarjassa on mukana rullaluistelu. Seikkailukilpailuun sisältää myös perustason suunnistusta kartan avulla, vesistötehtävän (ei vaadi uimista ilman apuvälineitä) sekä useita nokkeluutta ja päättelykykyä mittaavia yllätystehtäviä.

Kilpailuun osallistutaan kahden hengen Duo- tai kolmen hengen Trio-joukkueina. Trio-sarja on kilpailun päämatka ja sen yhteenlaskettu pituus on noin 75-90km (4-6 tuntia). Duo-sarjan lajit ovat rullaluistelua lukuun ottamatta samat, mutta matkan pituus on yhteensä noin 40-50km (2-4 tuntia). Duo on matalan kynnyksen sarja kuntourheilua harrastaville, mutta myös Trio soveltuu monen tyyppisille seikkailijoille, jotka harrastavat aktiivisesti urheilua.


MULTI-SPORTISSA MUKANA

YKV Multi-Sport tulokset