Tuhannen kilometrin pyöräilytapahtuma torstaina 11.7.

YKV:n hiihtojaosto järjestää Tuhannen kilometrin pyöräilytapahtuman torstaina 11.7.2024 klo 12-21

Pyöräilytapahtumassa on tarkoitus, että polkisimme yhdessä ainakin tuhat kilometriä pyörällä ja miksei paljon enemmänkin. Osallistua voit pyöräilemällä Ylistaron alueella torstaina 11.7.2024 klo 12-21 välisenä aikana. Pyöräile sinulle sopivaan ajankohtaan (klo 12-21) ja itsellesi sopivalla vauhdilla sinulle sopiva matka. Laske Ylistaron alueella pyöräilemäsi kilometrit ja ilmoita ne nettisivujen lomakkeella. Huomioithan, että kilometrit tulee olla ilmoitettu klo 22 mennessä. Nettisivuilta voit myös seurata kilometrien kertymistä. Kilometrien ilmoittamisen jälkeen voit myös jättää yhteystietosi, jolloin osallistut arvontaan. Arvomme yhteystietojensa jättäneiden kesken viisi S-ryhmän 20€ lahjakorttia.  Voittajat arvotaan perjantaina 12.7. klo 20 ja voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä heidän nimet julkaistaan www.ykv.fi sivustolla.

Tulethan pyöräilylenkillä tervehtimään myös hiihtojaoston väkeä Ylistaron Alapään nuorisoseuran pihaan klo 16.30-19.30. Hiihtojaosto tarjoaa 100 ensimmäiselle pyöräilijälle pillimehua. Voit myös hengähtää hetken jokirantamaisemassa ja nauttia omia eväitä tai nuotiomakkarat laavulla (metsäpalovaroitus huomioiden).

Huom! Pyöräilijät liikkuvat liikenteessä omalla vastuulla ja liikennesääntöjä noudattaen. Suosittelemme pyöräilijöille pyöräilykypärää.

Samankaltaiset artikkelit