Hiihtojaosto järjestää 1000 km pyöräilytapahtuman lauantaina 30.7

Hiihtojaoston järjestää 1000 km pyöräilytapahtuman lauantaina 30.7.2022 klo 12-17

Pyöräilytapahtumassa on tarkoitus, että yhdessä polkisimme ainakin 1000 km pyörällä ja miksei paljon enemmänkin. Osallistua voit pyöräilemällä Ylistaron alueella lauantaina 30.7 klo 12-17 välisenä aikana. Pyöräile sinulle sopivaan ajankohtaan (klo 12-17) ja itsellesi sopivalla vauhdilla sinulle sopiva matka. Laske pyöräilemäsi kilometrit ja ilmoita kilometrit nettisivuilla www.ykv.fi.

Huomioithan, että kilometrit tulee olla ilmoitettu klo 17 mennessä. Nettisivuilta voit myös seurata kilometrien kertymistä. Kilometrien ilmoittamisen jälkeen voit myös jättää yhteystietosi, jolloin osallistut arvontaan. Arvomme yhteystietojensa jättäneiden kesken kaksi S-ryhmän 50€ lahjakorttia.  Voittajat arvotaan sunnuntaina 31.7 klo 15 ja voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimet julkaistaan www.ykv.fi sivustolla.

Hiihtojaosto tarjoaa 100 ensimmäiselle pyöräilijälle mehua Ylistaron Alapään nuorisoseuran piha-alueella, joten poikkeahan pyöräillessä tapaamaan hiihtojaoston väkeä ja hengähdä hetki jokirantamaisemissa. Voit nauttia, vaikka omia eväitä laavulla.

Huom! Pyöräilijät liikkuvat liikenteessä omalla vastuulla ja liikennesääntöjä noudattaen. Suosittelemme pyöräilijöille myös pyöräilykypärää.

Samankaltaiset artikkelit