YKV:n Jäseneksi

Ylistaron kilpa-veljien jäseneksi

Jäsenet ovat urheiluseuran tärkeä voimavara. Vaikka seuramme toimii pääosin vapaaehtoispohjalta tarvitsee se myös taloudellisia resursseja toiminnan pyörittämiseen. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Ylistaron Kilpa-Veljien jäseneksi ja näin tukea perinteikästä ja vahvaa yleisseuraa. Nyt voit liittyä jäseneksi alla olevista linkeistä. Huomio, että yksilöjäsenyyksille ja perhejäsenyyksille on omat linkit. Ylistaron Kilpa-Veljien jäsenrekisteriä hallinoidaan vuoden 2023 alusta alkaen Suomisport-palvelussa. Käythän lähettämässä alla olevista linkeistä jäsen pyynnön, niin saamme kaikki jäsenet päivitettyä samaan järjestelmään.

Yksilöjäsenyys

Yksilöjäsenyyden jäsenmaksu on 15 € / vuosi.

Perhejäsenyys

Perhejäsenyys koostuu vähintään kahdesta henkilöstä, joista vähintään toisen tulee olla alaikäinen huollettava. Kaikki perhejäsenyyden jäsenet voivat olla alaikäisiä, mutta suosittelemme myös vanhempien/huoltajien liittyvän seuran jäseneksi, koska perhejäsenyyden jäsenmaksu on aina sama 30 € / vuosi.

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat kannattaa seuran toimintaa normaalia jäsenmaksua isommalla summalla. Kannattajajäsenyyden jäsenmaksu on XX € / vuosi.