Tuhannen kilometrin hiihtotapahtuma 24.2.2024

Hiihtojaosto järjestää Kärkimäessä Tuhannen kilometrin hiihtotapahtuman kansallisena hiihtopäivänä la 24.2.2024 klo 9-21

Tuhannen kilometrin hiihtotapahtumassa on tavoitteena hiihtää yhteensä tuhat kilometriä päivän aikana. Hiihtokilometrejä voivat kerryttää aivan kaikki; lapset, nuoret, kaiken ikäiset kuntoilijat ja urheilijat omalla hiihtosuorituksellaan Kärkimäen kuntoradalla. Jokainen hiihdetty kilometri on arvokas ja vie lähemmäksi tavoitetta. Kilometrit voi hiihtää lauantaina 24.2.2024 Kärkimäen kuntoradalla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana klo 9-21 välillä. Hiihtojaoston väkeä on paikalla klo 11-14, silloin innokkaille hiihtäjille tarjolla pillimehuja ja makkaraa itse paistettavaksi.

Päivän aikana omatoimisesti suoritetut hiihtokilometrit merkitään sähköisesti www.ykv.fi löytyvälle lomakkeelle, josta voi seurata kilometrien kertymistä reaaliajassa. Huom! hiihdetyt kilometrit merkittävä la 24.2. klo 9:00-22:00 välisenä aikana. Hiihtokilometrejä kerryttäneet voivat halutessaan jättää myös yhteystietonsa, jolloin he osallistuvat arvontaan.

Arvontapalkintona on 2 x 50€ ja 5 x 20€ S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 25.2.2024 klo 20 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajat ja heidän kerryttämänsä kilometrit julkaistaan www.ykv.fi sivustolla. Tuhannen kilometrin hiihtoon osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla.

Samankaltaiset artikkelit