YK-V:lle mitaleja painikisoista

YK-V:lle kaksi hopeaa ja pronssi KLL SM kisoissa, pronssia Kadettien PM -kisoista

Hugo ja Onni Rintamäki

YK-V painia edustavat Hugo ja Onni Rintamäki ansaitsivat hopeaa ja Tomi Loukola pronssia Tampereella käydyissä koululiikuntaliiton SM kisoissa.

Kovatasoisen kilpailun voitot menivät tällä kertaa tutuille vastustajille, mutta finaalien tiukat tappiot antavat selkeän sisustusvaatimuksen, että ensi vuodeksi on mitä ilmeisemmin sekä Loukolassa että Rintamäessä suunniteltava palkintokaappiin paikka kirkkaammille mitaleille.

Semifinaaleissa Hugo näytti mitä on painiminen loppuun asti. Viime sekunneille tappionumeroilla paininut painilahjakkuus osoitti että peli on selvä vasta kun kello sanoo ding. Taululla oli kahden pisteen takamatka noin puolitoista sekuntia ennen ottelun loppua ja tuo Puskalantien pyörremyrsky näppäsi viilipyttymäisen eturullin kannustusjoukkojen riehaantuessa katsomossa.

Vanhempi veli Onni eteni finaaleihin esitellen Tamperelaisyleisölle muun muassa sen verran komian ristivyön, ettei Tampereella hetkeen muusta puhutakaan. Finaalissa vastassa oli tuttu Ilmajokinen, jonka kiri riitti vielä toistaiseksi voittoon.

Tomi Loukola

Loukolan Tomille KLL kilpailut toivat pronssia. Kisat kävivät hyvänä kenraalina Kadettien PM kisoihin. Tomi paini KLL kisat 66 kiloisissa ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tomin sarja oli 60 kiloa. PM kisojen kirjavan pronssinottelun vei Loukola Tanskalaisen edestä 9-6 pistein ja osoitti että tulevina vuosina on odotettavissa vielä monet kovat kilpailut menestystoiveet realismina.

Tämä kausi on saatu seurassa kokolailla hyvin kasaan, muutama kiusallinen loukkaantuminen verotti mitalien määrää. Kesällä on muutamat leirit ja syksyä ja tulevia kisoja varten työ alkaa heinä- elokuun vaihteessa entistä kovemmalla höökillä.

Samankaltaiset artikkelit