Nestori Mannilalle tuplakultaa Virosta

YK-V Painin Nestori Mannila voitti vuoden kovatasoisimmassa nuorisoturnauksessa Viron Tallin Openissa Sekä Kreikkalais – Roomalaisen että vapaan painityylin painiturnaukset pääsiäisviikonloppuna. Paikalla oli yli 2200 nuorta painijaa ympäri maailman.

Ylistarolaisen näpeissä pehmeni niin Venäjän kuin Amerikan edustajat ennen täyttä aikaa. 15 -vuotias Hanhikoskelainen kutsuttiin 14–20.5 Makedonian Skopjeen Kadettien (alle 18 – vuotiaiden) Euroopan mestaruuskilpailuihin. Skopjessa Nestori painii Kreikkalais-Roomalaista painimuotoa. Kevät meneekin nyt tiiviisti leireillen ulkomaita myöden sekä omalla kämpällä Ylistaron Alapään nuorisoseuralla ottaen kovaa matsia seuran muiden tulevaisuudenlupausten kanssa. Lisäksi mukana ovat viikoittaiset harjoittelut VVV:n joukkueen kanssa.

YK-V painin kilparyhmässä painii Maajoukkuepainijoita lisäksi Vilma ja Veera Lehtimäki sekä Tomi Loukola. Kaksoset sekä Tomi ovat osoittaneet suurta potentiaalia nousta kiusaamaan sarjojensa kansainvälisiä vastuksia. Kilparyhmässä on 10–12 nuorta ja vahva odottama on, että maajoukkuetrikoita tilataan seuran painijoille lähitulevaisuudessa lisää.

Samankaltaiset artikkelit