YK-V hakee kesätyöntekijöitä

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu on myöntänyt YK-V:lle Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamat kesäsetelit, jotka mahdollistavat kahden 15-29 vuotiaan nuoren työllistämisen kahdeksi viikoksi. Työaika on yhteensä 60 h/työntekijä ja työ jakaantuu kesä-elokuun ajalle tehtävien ja yhteisen sopimisen mukaan.

Työnkuvaan voit vaikuttaa itsekin, mutta työtehtävät liittyvät YK-V:n toimintaan eli ne voivat olla esim. suunnistuskerhossa/ lasten liikuntakerhossa/pesiskerhossa sekä nuorten harjoituksissa ohjaaminen/avustaminen, iltarasteilla ja muissa YK-V:n kilpailuissa työskentely (lasten yleisurheilukisat, Multisport), lasten ja nuorten leirin organisointiin osallistuminen, harjoitusten ohjaaminen etänä sekä harjoitusten suunnittelu harjoituspankkiin.

Hakijalta edellytetään innostuneisuutta, reippautta ja oma-aloitteisuutta. Seuran yhteyshenkilö auttaa tarvittaessa. Palkkaus sopimuksen mukaan n.8-9€/tunti, palkanmaksu heinäkuussa.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla 15.5. mennessä osoitteeseen maaritra(ät)gmail.com. Lisätietoja p. 050 360 8608 / Maarit

Samankaltaiset artikkelit