Sami Lehtonen Paras Urheilija vuonna 2016

Ylistaron Kilpa-Veljien kauden 2016 päätöstilaisuus pidettiin 29.1. Ravintola Tarossa. Paikalla oli kuutisenkymmentä Kilpa-Veljien toiminnassa mukana ollutta henkilöä. Kahvittelun ja puheenjohtajan vuosikatsauksen jälkeen vuoden parhaat palkittiin. Urheiluvuosi oli Ylistarossa menestyksekäs. Sami Lehtonen sai MM-pronssia voimannostossa, Teemu Kaksonen kultaa ja pronssia EM- pyöräsuunnistuksessa, Otto Niittykoski
PM- kultaa ja hopeaa yhdistetyssä sekä Karri Hakala pääsi edustamaan Suomea hiihdon maailmancupiin. Paula Mäkelä sai hopeaa aikuisurheilun PM- kilpailuissa.

Lisäksi SM- mitaleja YK-V:n urheilijat saavuttivat lähes kaksikymmentä ja pesismiesten kauden huipensi nousu suomensarjaan. Vielä kun todetaan, että harrastajamäärät kasvoivat lähes jokaisessa lajissa mitä YK-V:ssä yleisseurana harjoitetaan, voidaan olla tyytyväisiä ja ylpeitä viime vuodesta.

Palkitut:

Paras Urheilija: Sami Lehtonen

Voittajakiekko: Raimo Rintamäki

Ansioitunut Urheiluhenkilö: Tuula Frusti

Vuoden Valmentaja: Markus Leskelä

Ryhtityttö: Aliina Vuorela

Ryhtipoika: Johannes Vuorela

Stipendin saivat MM-,EM-,PM- ja SM- kilpailuissa mitalin saavuttaneet urheilijat sekä kannustusstipendin nuoret urheilijat jaostojen esitysten mukaisesti.

Samankaltaiset artikkelit