Tuhannen kilometrin hiihtotavoite Kärkimäessä 20.3.2021 

Tuhannen kilometrin hiihtotavoite Kärkimäessä 20.3.2021

Osallistu hiihtotavoitetapahtumaan Ylistaron Kärkimäen kuntoradalla. Tavoitteena on hiihtää yhteensä 1000km päivän aikana. Hiihtokilometrejä voivat kerryttää sekä kuntoilijat että urheilijat omalla hiihtosuorituksellaan. Kaikki voivat osallistua ikään katsomatta ja jokainen hiihdetty kilometri on arvokas. Kilometrit voi hiihtää lauantaina 20.3. Kärkimäen kuntoradalla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

Hiihtotavoitteeseen osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla. Osallistujien tulee noudattaa voimassa olevia viranomaissäädöksiä eli hiihtokilometrejä kerryttäessä on jokaisen huomioitava turvavälit ja vältettävä lähikontakteja. Voimassa myös maskisuositus, mikäli lähikontakteilta ei voi välttyä.

Päivän aikana omatoimisesti suoritetut hiihtokilometrit kirjataan sähköisesti www.ykv.fi löytyvälle lomakkeelle, josta näkee myös kilometrien kertymisen. Huom! suoritetut kilometrit kirjattava la 20.3. klo 6:00-24:00 välisenä aikana.

Hiihtokilometrejä kerryttäneet voivat halutessaan jättää myös yhteystietonsa, jolloin he osallistuvat arvontaan. Arvontaan osallistuvat kaikki yhteystietonsa jättäneet ja hiihtokilometrejä kerryttäneet. Arvontapalkintona on 2 x 50€ S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 21.3 klo 20 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä voittaja ja hänen kerryttämänsä kilometrit julkaistaan www.ykv.fi sivustolla.

Samankaltaiset artikkelit