Tuhannen kilometrin hiihtotapahtuma 5.3.2023

Hiihtojaosto järjestää Kärkimäessä
Tuhannen kilometrin hiihtotapahtuman sunnuntaina 5.3.2023 klo 9-21

Tuhannen kilometrin hiihtotapahtumassa on tavoitteena hiihtää yhteensä tuhat kilometriä päivän aikana. Kahtena edellisenä vuonna tonni on täyttynyt. Hiihtokilometrejä voivat kerryttää aivan kaikki; lapset, nuoret, kaiken ikäiset kuntoilijat ja urheilijat omalla hiihtosuorituksellaan Kärkimäen kuntoradalla. Jokainen hiihdetty kilometri on arvokas ja vie lähemmäksi tavoitetta. Kilometrit voi hiihtää sunnuntaina 5.3.2023 Kärkimäen kuntoradalla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana klo 9-21 välillä. Hiihtojaoston väkeä on paikalla klo 12-14 ja silloin pillimehuja tarjolla innokkaille hiihtäjille.

Päivän aikana omatoimisesti suoritetut hiihtokilometrit merkitään sähköisesti www.ykv.fi löytyvälle lomakkeelle, josta voi seurata kilometrien kertymistä reaaliajassa. Huom! hiihdetyt kilometrit merkittävä su 5.3. klo 9:00-22:00 välisenä aikana.

Hiihtokilometrejä kerryttäneet voivat halutessaan jättää myös yhteystietonsa, jolloin he osallistuvat arvontaan. Arvontapalkintona on 4 x 50 € S-ryhmän lahjakortti. Arvonta suoritetaan 6.3.2023 klo 20 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajat ja heidän kerryttämänsä kilometrit julkaistaan www.ykv.fi sivustolla.

Tuhannen kilometrin hiihtoon osallistutaan omatoimisesti ja omalla vastuulla.

Samankaltaiset artikkelit