Karrille SM-hopeaa ja KLL-kultaa

Imatralla hiihdettiin viikonloppuna nuorten SM-sprintit ja koululiikuntaliiton hiihtomestaruuskilpailut.
Ylistaron Kilpa-Veljien Karri Hakala hiihti 20-vuotiaiden sarjassa SM-hopeaa perinteisellä hiihtotavalla käydyssä kilpailussa. Voiton otti Kouvolan Hiihtoseuran Lauri Vuorinen.
Kisaviikonloppu huipentui kun Karri nappasi Koululiikuntaliiton mestaruuden viiden kilometrin matkalta. Vaasan Joni Mäki sijoittui toiseksi häviten Karrille kaksi sekuntia.
-Sprintin hopea oli työvoitto. Keli oli raskas ja tuntui että voimia piti koota kovastikin. Sukset toimivat hyvin ja jyrkissä nousuissa homma toimi. KLL-kisassa sunnuntaina oli lennokkaampi keli ja onnistuin hyvin vauhdinjaossa. Muutenkin tekniikka pysyi hyvin kasassa. Hyvät onnistumiset oikeassa paikassa kaikkien sarjan parhaiden paikalla ollessa ilahduttaa kovasti, totesi Karri Hakala viikonlopun kisoista.
SM-kisaputki jatkuu tulevina viikonloppuina Keminmaalla ja Kokkolassa. Maaliskuun loppupuolella on tarkoitus käydä mittaamassa vauhtia myös Suomen Cupin sprintissä Pyhäjärvellä.
KLL-mestaruuskilpailuissa Ylistaron yläastetta edustanut Johannes Vuorela sijoittui M 15 sarjassa kymmenenneksi ja Aliina Vuorela N 14 sarjassa sijalle 33.