MULTI-SPORT SEIKKAILUKILPAILU 6.7.2019
YLEISET KILPAILUOHJEET

KILPAILUKESKUS: YLISTARON URHEILUPUISTO (urheilukenttä) Os. Ruuskalantie 62, 61400 Ylistaro

Linkki kilpailukeskukseen:

Kilpailun lähtö tapahtuu yhteislähtönä kaikissa sarjoissa klo 12.00. Kilpailumateriaalin jako alkaa 9.30 kilpailukeskuksen kilpailukansliasta (ajanottotorni). Jos joukkueella on oma emit kortti käytettävissä, sitä voi kilpailussa käyttää. Emit numero on ilmoitettava kilpailukansliaan. Kilpailun turvallisuuspäällikkö ja ratamestari pitävät kilpailijainfon klo 11.00, jossa kaikkien kilpailuun osallistuvien henkilöiden on oltava paikalla. Kilpailijainfossa käydään läpi turvallisuusasiat, kilpailureitti ja tarkastetaan pakolliset varusteet.

Kilpailua koskevat tarkemmat ohjeet löytyvät KILPAILUSÄÄNNÖISTÄ. Kilpailusäännöt jaetaan joukkueelle kilpailumateriaalin mukana. Säännöt löytyvät myös nettisivulta, www.ykv.fi

Kilpailukeskuksessa on mahdollisuus peseytyä.

Kilpailussa kaikki hyväksytysti reitin suorittaneet kilpailijat saavat osallistumispalkinnon. Kolme parasta joukkuetta kustakin sarjasta palkitaan. Palkintojen jako suoritetaan tulosten selvittyä kuuluttajan ohjeiden mukaan.

Kilpailukeskuksessa on kahvio sekä grilli. Kilpailussa on käytössä gps seuranta. Kilpailukeskuksessa voi kilpailua seurata TV-ruudulta. Myös omilta älylaitteilta kilpailun seuraaminen on mahdollista, linkki seurantasivulle löytyy kilpailusivustolta kilpailupäivänä.

Tervetuloa Multi-Sport 2019 seikkailukilpailuun Ylistaroon!
KILPAILUONNEA!
Jukka Karhunen
Kilpailunjohtaja