YKV Multi-Sport -seikkailukilpailu 2021

Lauantaina 12.6.2021 klo 12.00 Ylistaron urheilupuistossa, Ruuskalantie 62.

Kilpailussa seikkaillaan karttaan piirrettyä reittiä pitkin ja liikutaan Ylistaron teillä, poluilla, metsissä ja vesistöissä juosten, pyöräillen, meloen tai muita mahdollisia keinoja käyttäen. Kilpailuun sisältyy myös yksi vesistötehtävä, joka ei vaadi uimista ilman apuvälineitä. Kisan aikana joukkueet suorittavat 3-4 erilaista päättelykykyä, taitoa ja taktikointia vaativaa yllätystehtävää. Suunnistus on helppoa ja normaali kartanlukutaito riittää kisasta selviytymiseen.

Trio-sarjoissa kilpailun kokonaismatka on 70-80 km ja aikaa sen suorittamiseen kuluu noin 4-7 tuntia, osanottajien fyysisestä kunnosta ja taidoista riippuen. Trio-sarjassa on yksi osuus rullaluistelua.

Duo-sarjoissa kisan pituus ja kesto on lyhennetty noin puoleen Trio-sarjoista ja joitakin osuuksia tai tehtäviä on vähemmän. Duo-sarjoissa ei ole rullaluistelua.

 

Sarjat

Kilpailuun osallistutaan kolmihenkisin joukkuein seuraavissa sarjoissa:
Trio Open, mies- tai sekajoukkueille
Trio Lady, naisjoukkueille

Kilpailuun osallistutaan kaksihenkisin joukkuein seuraavissa sarjoissa:

Duo Open, mies- tai sekajoukkueet
Duo Lady, naisjoukkueet

Palkinnot

YKV Multi-Sport -seikkailukilpailussa jaetaan palkinnot jokaisen sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle. Kaikille kilpailun suorittaneille jaetaan YKV Multi-Sport muistopalkinto.

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut

Ilmoittautuminen kisaan aukeaa 1.5.2021 ja ilmoittautuminen loppuu 31.5.2021 klo. 23:59. Ilmoittautuminen suoritetaan täyttämällä lomake näillä nettisivuilla.

Ilmoittautua voi myös sähköpostilla multisport@ykv.fi

Maksut ilmoittautumisen yhteydessä YKV:n tilille POP FI38 4744 0010 1894 24. Maksun viitteessä mainittava joukkueen nimi.

Osallistumismaksut:

Trio-sarjat: 150 €

Duo-sarjat: 100 €

Ilmoittautumisaika päättyy 31.5.2021.

Tarvittavat varusteet

Kilpailuun osallistuvat tarvitsevat normaalin urheiluvaatetuksen sekä varusteet, jotka on lueteltu alla olevassa listassa. Melonnassa, yllätystehtävissä ja vesistöosuudella tarvittavat varusteet tulevat kilpailujärjestäjän puolesta. Jokaisella joukkueella on kisassa mukana GPS-seurantalaite. Yleisö ja huoltajat voivat seurata GPS-seurantaa kilpailukeskuksessa tai omalta älylaitteelta.

Pakolliset varusteet

Oma nesteytys sekä tarvittava lisäenergia
Polkupyörä (Maastopyörä on varma valinta, mutta myös kapeammilla renkailla varustetut pyörät pärjäävät. Sähköavusteiset pyörät ovat kiellettyjä.)
Rullaluistimet (vain Trio-sarjoissa)
Kypärä
Pieni ensiapupakkaus

Osuudet

Kilpailun alustavat osuudet aakkosjärjestyksessä:

* Juoksu
* Melonta (kilpailujärjestäjän kanooteilla)
* Pyöräily
* Rullaluistelu (vain Trio-sarjoissa)
* Vesistötehtävä
* Yllätystehtävät 3-4 kpl

Kilpailun päätoimihenkilöt ja tiedustelut

Ratamestariryhmä: Jukka Karhunen p.050 5237 513, Matti Kangas p.050 5850 448, Mikko Kangas p.0400 456 184

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan kilpailujärjestäjän ilmoittamia sääntöjä. Säännöt lähetetään kilpailuun ilmoittautuneille erikseen.

Tervetuloa!

Ylistaron Kilpa-Veljet r.y.