YKV Multi-Sport -seikkailukilpailu 2022

Lauantaina 11.6.2021 klo. 12.00 Ylistaron urheilupuistossa, Ruuskalantie 62.

Kilpailussa seikkaillaan karttaan piirrettyä reittiä pitkin ja liikutaan Ylistaron teillä, poluilla, metsissä ja vesistöissä juosten, pyöräillen, meloen tai muita mahdollisia keinoja käyttäen. Kilpailuun sisältyy myös yksi vesistötehtävä, joka ei vaadi uimista ilman apuvälineitä. Kisan aikana joukkueet suorittavat 3–4 erilaista päättelykykyä, taitoa ja taktikointia vaativaa yllätystehtävää. Suunnistus ei ole vaativaa ja normaali kartanlukutaito riittää kisasta selviytymiseen.

Trio-sarjoissa kilpailun kokonaismatka on 70–80 km ja aikaa sen suorittamiseen kuluu noin 4–7 tuntia, osanottajien fyysisestä kunnosta ja taidoista riippuen. Trio-sarjassa on yksi osuus rullaluistelua.

Duo-sarjoissa kisan pituus ja kesto on lyhennetty noin puoleen Trio-sarjoista ja joitakin osuuksia tai tehtäviä on vähemmän. Duo-sarjoissa ei ole rullaluistelua.

Sarjat

Kilpailuun osallistutaan kolmihenkisin joukkuein seuraavissa sarjoissa:

Trio Open, mies- tai sekajoukkueet
Trio Lady, naisjoukkueet

Kilpailuun osallistutaan kaksihenkisin joukkuein seuraavissa sarjoissa:

Duo Open, mies- tai sekajoukkueet
Duo Lady, naisjoukkueet

Tarvittavat varusteet

Kilpailuun osallistuvat tarvitsevat normaalin urheiluvaatetuksen sekä varusteet, jotka on lueteltu alla olevassa listassa. Melonnassa, yllätystehtävissä ja vesistöosuudella tarvittavat varusteet tulevat kilpailujärjestäjän puolesta. Jokaisella joukkueella on kisassa mukana GPS-seurantalaite. Yleisö ja huoltajat voivat seurata GPS-seurantaa kilpailukeskuksessa tai omalta älylaitteelta.

Pakolliset varusteet

Oma nesteytys sekä tarvittava lisäenergia
Polkupyörä (Maastopyörä on varma valinta, mutta myös kapeammilla renkailla varustetut pyörät pärjäävät. Sähköpyörät ovat sallittuja, jos akun jättää kotiin.)
Rullaluistimet (vain Trio-sarjoissa)
Kypärä
Pieni ensiapupakkaus

Kilpailun osuudet ja lajit

Kilpailun alustavat osuudet aakkosjärjestyksessä:

  • Juoksu
  • Melonta (kilpailujärjestäjän kanooteilla)
  • Pyöräily
  • Rullaluistelu (vain Trio-sarjoissa)
  • Vesistötehtävä
  • Yllätystehtävät 3–4 kpl

Palkinnot

YKV Multi-Sport -seikkailukilpailussa jaetaan palkinnot jokaisen sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle. Kaikille kilpailun suorittaneille jaetaan YKV Multi-Sport muistopalkinto.

Ruokailu

Kilpailijoille ja huoltajille on järjestetty mahdollisuus ruokailuun kisan jälkeen Ravintola Tarossa, jossa on tarjolla noutopöytä aikavälillä 16:00-19:00. Ruokalipun hinta on 12 euroa ja se on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Noutopöydässä on pääruokana tarjolla broileria kermakastikkeessa ja pitsaa.

Iltabileet

Ensimmäistä kertaa YKV Multi-Sportin yhteydessä järjestetään epävirallisen virallinen iltatapahtuma, johon kaikki kilpailijat, huoltajat ja toimitsijat ovat tervetulleita. Iltabileet on rento tilaisuus ilman sen erikoisempaa ohjelmaa. Tärkeintä on kerätä joukkueet yhteen ja antaa kilpailijoille mahdollisuus käydä kisan jälkipyykkiä.

Bileet järjestetään Ravintola Tarossa, jonne voi kokoontua omaan tahtiin noin klo 19 lähtien. Bileisiin ei ole sisäänpääsymaksua. www.taro.fi

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen kisaan alkaa 18.4.2021 klo.12:00 ja ilmoittautuminen päättyy 31.5.2021 klo. 23:59. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Ilmoittaumuninen tapahtuu Suomisportin kautta ja Suomisport ohjaa maksamaan kilpailun osallistumismaksun.

Osallistumismaksut:

Trio-sarjat        165€ / joukkue

Duo-sarjat        110 € / joukkue

Kilpailun toimihenkilöt ja yhteystiedot

Ratamestariryhmä: Jukka Karhunen p.050 5237 513, Matti Kangas p.050 5850 448, Mikko Kangas p.0400 456 184

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan kilpailujärjestäjän ilmoittamia sääntöjä. Säännöt lähetetään kilpailuun ilmoittautuneille erikseen.

Tervetuloa!

Ylistaron Kilpa-Veljet